Over mij

Het gezicht achter Atelier Hebbes is Petra Gorissen.

Mijn creativiteit is er al van jongs af aan. in mijn ogen kun je overal iets van maken – van oud naar nieuw – van ideeën tot uitvoering – daar ligt de grondslag van mijn bedrijf

Mijn passie

Mijn passie voor kleur en verf is er altijd al geweest. Bij elk verfklusje stond ik vooraan in de rij en ging ik voor een perfect eindresultaat. Vanuit een zolderkamertje begon ik met het restylen van klein meubelen, rondsnuffelen in een kringloopwinkel was een feest. Wekelijks scoorde ik wel een mooi meubelstukje, dat met een passend kleurtje weer aan de “man” werd gebracht. Omdat mijn zolderkamertje te klein werd en ik klaar was voor het “grote” werk opende ik in 2011 een Atelier annex Winkel in Panningen en was Atelier Hebbes een feit!

Mijn bedrijfsnaam is ontstaan uit het “hebberige” gevoel dat ik kreeg bij het bezoeken van kringloopwinkels, meubelstukken uit grootmoederstijd, meubels met een verhaal, met passie en liefde gaf ik deze meubels een tweede leven.

Vanaf 2016 heb ik mijn Atelier aan huis, waar ik zowel kleine als grote projecten restyle. Op verzoek werk ik ook op locatie.

Opleidingen

In 2011 volgde ik de opleiding Kleur en Interieur aan de Syntra in België. Deze heb ik in 2012 met succes afgerond. Daarlangs heb ik vele workshops gevolgd op het gebied van verftechnieken en kleur.

Wil je een nieuwe look voor je bestaande meubels, heb je nog een erfstukje dat niet past in je interieur, kies van voor restylen!

Door het gebruik van warme kleuren creëer je een intieme sfeer en koude kleuren geven juist meer ruimte. Maar hoe kies je de juiste kleur?

Tal van projecten heb ik reeds gerestyled, ben jij ook benieuwd? Neem dan snel een kijkje!